Hej djurälskare!

Vad kul att du vill lära dig mer om Djursajten och oss som ligger bakom sidan. Här finner du information om hur vi jobbar, vad vi står för och vart vi siktar.

Du får även lära känna teamet bakom sajten som ständigt gör sitt yttersta för att uppfylla de mål och drömmar vi har.

Idén bakom Djursajten

Vi strävar efter att vara den självklara sidan för information och kunskapsdelning om djur i största allmänhet. Vi vill erbjuda all den information du kan tänkas behöva på ett så korrekt och tydligt sätt som möjligt. Detta jobbar vi aktivt mot genom guider, information, jämförelser, topplistor och underhållande artiklar som ska hjälpa våra läsare till att bli bättre djurälskare och ägare.

Teamet bakom Djursajten

Djursajten består av två djurälskande bröder, Emil och William. Vi har tillsammans med vårt team grundat och utvecklat Djursajten samt innehållet på sidan. Under hela vår uppväxt har djur varit en del av vår vardag, på ett eller annat sätt. Redan från barnsben kom vi i kontakt med vår första familjehund. En härlig Golden Retriever som väckte intresset för djur i allmänhet. Därefter har vi inom familjen haft katter, marsvin, sköldpaddor samt fler hundar som vi har hjälp till att ta hand om. 

I dagsläget äger vi inga djur själv men lyckligtvis har vi ett flertal bekanta med djur samt en härlig tysk mellanspets (se bilden nedan) som våra föräldrar äger vid namn Burre.

Det är med säkerhet bara en tidsfråga innan vi själv skaffar oss varsin vovve.

Tillsammans utvecklar vi sidan, genomför tester och skriver artiklar för att dela med oss om vår kunskap till våra läsare. Vi tar även hjälp av några fantastiskt duktiga och noga utvalda skribenter för att skapa ett ständigt flöde av professionella och djupgående artiklar.

Är du djurälskare och vill du bli en del av vårt team? Kontakta oss genast så påbörjar vi en konversation!

Våra tester och topplistor

På Djursajten finner du en mängd olika produkttester, topplistor, rekommendationer och jämförelser. Dessa finns för att ge en klar bild av vilka produkter som passar ditt djur så du kan välja den modell som är bäst för just er.

Dessa tester genomförs grundligt och på ett så oberoende sätt som möjligt. Det handlar om allt ifrån att testa produkterna själva, kontakta tidigare kunder och läsa recensioner till att kontrollera prisuppgifter och jämföra olika material. Allt för att ge en exakt bild och underlätta köpet i den oändligt djupa skogen av produkter och butiker.

Har du någon produkt du vill tycka till om, själv recensera eller vill att vi ska undersöka, tveka inte att skriva till oss så ska vi hitta en lösning tillsammans.

Våra samarbeten

Djursajten vill vara schyssta! Vi genomför noggrant utvalda samarbeten för att kunna finansiera sidan. I vissa artiklar finner du länkar till butiker som säljer de olika produkter vi rekommenderar. 

Dessa länkar är i vissa fall affiliatelänkar. Med det menas att en del av provisionen går till oss istället för butiken om du väljer att genomföra ett köp på en produkt vi tipsat om. För att vara tydligt med detta mot er, våra läsare har vi, i alla artiklar med sådana länkar skrivit, att vissa länkar i texten är samarbeten.

Vi är även öppna för andra typer av samarbeten och annonsering. Kontakta oss gärna så kan vi komma överens om något som passar oss alla.

Djursajtens värdeord och vad vi står för

Djursajtens värdeord 

Djursajten vill hålla regelbunden kvalité för att under en lång tid framöver kunna skapa tydlig och matnyttig information till djurälskare. För att säkerställa att samma goda tankar genomsyrar hela vår sida har vi tagit fram fyra värdeord vi ständigt jobbar utifrån, dessa är:

Noggrannhet

Vi vill ge den bästa möjliga information på ett korrekt och tydligt sätt. Alla våra artiklar och den information vi delar strävar ständigt efter att vara så fullständig och korrekt som möjligt med hjälp av verifierad fakta.


Det är viktigt för Djursajten att informationen vi delar är noggrann och seriös eftersom du som läser detta och våra resterande besökare är här för att lära och bilda sig inom det ämne som intresserar just er. 

Kommunikation

En viktig del i vårt arbete är att alla känner sig hörda. Vi vill veta vad våra läsare tycker och tänker genom att hålla en så nära kontakt som möjligt med er. 


Vi arbetar aktivt med kommunikation genom vårt kostnadsfria prenumerationsbrev. Dessutom lägger vi stor vikt i att besvara kommentarer på sidan och återkoppla på de meddelanden ni skickar in på sidan eller sociala medier efter största möjliga mån.

Omtänksamhet

Djurens välmående står i centrum. Det är en självklarhet för oss att det yttersta fokuset ligger i djurens intresse. Det gäller för såväl husdjur som för vilda djur.

Tillsammans med er som letar korrekt information kan vi skapa en bättre värld för oss alla. Allt från hundar och katter till hajar, giraffer. Ja, till och med insekter. Genom omtänksamhet höjer vi levnadsstandarden för alla!

Nyfikenhet

Genom att ständigt sukta efter ny information kan vi skapa bättre förståelse om djurens fantastiska värld. Vi lär oss tillsammans genom att dela information och tips från djurägare och djurälskare emellan.


Vi tror starkt att det aldrig kommer finnas en bestämd bild för den optimala skötseln av djur då samhället utvecklas och förutsättningarna ständigt ändras, just därför är nyfikenhet en nödvändighet.

Förhoppningsvis delar du våra värdeord och kommer, med dessa i åtanke, uppskatta innehållet på vår sajt ännu mer.

Djursajten
>
Tack för att du läste artikeln: Om oss