Pomsky är en blandras av rasen pomeranian och siberian husky. Resultatet blir en liten hund med mycket energi och glädje. Pomskies eller pomsky är behöver och vill ha motion och går gärna på promenad och ser sig omkring. Här kan du lära dig allt du behöver veta innan du ska få hem din pomsky valp.

...
Läs mer

Labradoodle är en blandras av labrador och pudel. Många älskar och väljer rasen eftersom de är intelligenta, sociala och lättlärda hundar. En labradoodle passar bra. som familjehund.

...
Läs mer

Lär dig allt om Cavapoo hundar – deras egenskaper och rasinformation | Upptäck varför Cavapoo är den perfekta hundrasen för dig

...
Läs mer

Hitta rätt ansvarsförsäkring för din hund – skydda dig mot skador på personer, egendom och andra djur. Jämför priser och villkor här.

...
Läs mer

Letar du efter den bästa hundförsäkringen för din Pomeranian eller dvärgspets? Upptäck våra försäkringsalternativ och skydda din älskade fyrbenta vän idag.

...
Läs mer

Det är inte så många decennier sedan som det var ytterst ovanligt med mopsar och pekingeser på Sveriges gator, men på senare år har kinesiska hundar blivit allt vanligare.

...
Läs mer