Artikeln innehåller betalda samarbetslänkarEn silverfiskfälla är ett bra och förhoppningsvis effektivt sätt för dig att hålla borta ohyra från ditt hem. Silverfiskar är vanligt förekommande och inte alls farliga – men det är inte särskilt fräscht att ha dem krypandes i hemmet.En silverfiskfångare är en sorts skadedjursbekämpning och placeras i de områden i ditt hem

Läs mer

Artikeln innehåller samarbetslänkar med stick och granngårdenMed  hjälp av en råttfälla kan du hålla ditt hem fritt från ovälkomna gnagare.Idag finns det flera olika varianter av råttfällor. Den mest klassiska råttfällan är slagfällan som laddas med ett lockbete. Men det finns också flera elektroniska råttfällor och råttfällor med kolsyra.En råttfälla är nödvändig för att minska

Läs mer

Vildsvin som bökar i trädgården ställer snabbt till problem för tomtägare. Lyckligtvis finns det enkla lösningar – I guiden finner du 8 tips.

...
Läs mer

Bli av med mördarsniglarna från trädgården en gång för alla! Lär dig hur du bekämpar dem med någon av mina 11 bästa tips!

...
Läs mer

Håll katter borta från tomten med hjälp av en kattskrämma. Här får du lära dig allt om hur du skyddar dig mot inbjudna katter.

...
Läs mer

En bromsfälla fångar in broms, blinningar och hästflugor som annars stör häst och nötkreatur för att reducera mängden broms upp till 95 %.

...
Läs mer