8 september

Bästa kattboxen 2024 Överraskningsbox för katter fylld med leksaker

0  Kommentarer

Vissa av våra länkar är affiliatelänkar. Ditt köp via dessa stödjer vår produktion av kostnadsfria artiklar. Läs mer om vår recensionsprocess här.

Med en kattbox får du regelbundet hem en låda full med roliga leksaker, godbitar och annat kul till katten. Perfekt för dig som vill ge bort en rolig present till en kattälskande vän eller om du vill att din egna katt ska leva ett riktigt lyxigt liv!

Visst vill du visa din katt att du faktiskt älskar den?

En bra kattbox ska innehåller varierande produkter som håller genomgående hög kvalité till ett pris som understiger marknadspriset på de enskilda produkterna eftersom de som skapar kattboxarna gör stora inköp till reducerat paketpris.

Det finns mängder olika kattboxer på marknaden och för att underlätta för dig har jag samlat en lista med de populäraste valen samt den unika uppstickarna och jämfört dem mot varandra.

Nedan ser du testvinnaren, följt av viktiga saker att tänka på. Därefter presenterar jag hela topplistan.

Toppval

Felinebox innehåller 4-6 produkter (+bonusar) och håller ändå lägst pris av kattboxarna som finns att beställa. Den första boxen får du för endast 99:- om du väljer prenumeration i 3/6 månader.

Bästa kattboxen: Felinebox

Felinebox har vunnit testet och blivit utsedd till den bästa kattboxen med högst totalbetyg utifrån fyra viktiga faktorer.

Du kan beställa en låda för att testa på eller prenumerera till ett reducerat pris som tack för att du är en lojal kund. 

Kort och gott: Felinebox är den bästa boxen för de allra flesta katter och kattägare!

 • Lägst pris av alla kattboxar: 239:-
 • Du får första boxen för endast 99:- om du väljer 3 eller 6 månaders löpande prenumeration
 • Varje kattbox innehåller 4-6 produkter samt bonusar för de som prenumererar
 • Säg upp boxen enkelt utan uppsägningstid eller pausa den tills du vill ha mer boxar. 
 • 100% nöjdhetsgaranti. Säg till om du är missnöjd över en produkt och få en ersättningsvara.
 • Frakt tillkommer med 39:- (ändå lägre totalpris än andra kattboxar)
 • Kattboxen skickas till närmsta ombud inte direkt till brevlådan

Köpguide 2024: Välj rätt kattbox


En överraskningsbox för katter kommer med löpande prenumeration hem till dig, oftast varje månad, fylld med leksaker som katter älskar. Eftersom det är en prenumeration är det extra viktigt att du gör rätt val.

Men att välja kattbox kan vara svårt. 

För att du inte ska beställa en box som gör dig missnöjd eller som inte uppfyller dina förväntningar har jag samlat avgörande faktorer som är viktiga att funder över när du ska överraska din misse med en månadsbox för katter. Det är även dessa som står till grund för topplistan.

 • Produkterna ska hålla hög standard

Det är av största vikt att produkterna håller genomgående hög kvalité.

Det sista vi som kattägare vill är att vi köper hem leksaker som går sönder och godbitar som katten blir dålig i magen av eller inte äter.

Jag ser helst att produkterna är tillverkade i Sverige men är okej med produktion i andra närliggande länder om arbetsvillkoren för de anställda är bra och miljön inte tar skada.

Allt det ätbara ska hålla hög proteinhalt med lågt fetinnehåll. Gärna spannmålsfritt och med vitaminer.

 • Kattboxen ska vara prisvärd

Förutom den härligt kreativa överraskningen du och din katt får varje gång lådan kommer hem så är en stor fördel att du ofta får mer för pengarna än om du beställer allting själv.

Prenumerationsboxar fungerar genom att de som packar boxarna gör enormt stora inköp och får därför reducerat pris. På så sätt kan de erbjuda dig produkter som överstiger värdet av vad du betalar för och ändå tjäna in pengar för att betala ut lön och kostnader!

En bra kattbox ska därför alltid ge dig produkter till ett värde av minst detsamma som du betalar.

 • Variation i kattboxen

En bra kattbox har god variation och produkter som skiljer sig mycket från varandra.

Ett gott exempel på variation är om boxen har olika teman. Exempelvis påsktema, jultema och sommartema.

Ett tema är såklart inget krav men det gör att variation kommer naturligt och din katt får aldrig samma produkt igen.

Katter älskar variation!

 • Uppsägning utan bindningstid

En kattbox ska vara något du ser fram emot och en rolig överraskning som piggar upp vardagen. Inte ett krav på betalning och fortsatt beställning.

Det är därför viktigt att du kan säga upp din prenumeration utan uppsägningstid eller bindningstid.

Tänk även på att bindningstid och uppsägningstid inte är samma sak. Om du binder upp dig kan du inte säga upp din kattbox även om den är utan uppsägningstid. 

(ibland kan det gå ändå om du kontaktar kundservice)


Så kommer silverfisken till hemmet


Toppval
 • Från 239:- (lägst pris)
 • Första boxen: endast 99:-
 • Alltid minst 4-6 produkter (+bonusar)
 • Enkelt att säga upp eller pausa kattboxen
 • Nöjdhetsgaranti på allt i Felinebox
 • Frakt tillkommer med 39:-
 • Felinebox skickas till närmaste postbud

Bästa kattboxen: Felinebox

Felinebox, som helt enkelt betyder kattbox på engelska, erbjuder en prisvärd kattbox med 100% nöjdhetsgaranti vid prenumeration om du är missnöjd med någon produkt i lådan.

Din kisse får en särskilt anpassad box efter smakpreferenser, ålder och beteende. Perfekt för att göra just din eller dina katter super nöjda

Munsbitarna och maten innehåller mycket protein, har lågt fettinnehåll och är sprängfyllda med vitaminer. Dessutom är majoriteten av allt det ätbara fritt från spannmål såsom korn och gluten.

Varje Felinebox innehåller alltid 4-6 produkter samt eventuella bonusar som de lägger till utan extra kostnad. Innehåller är en blandning av leksaker, snacks, godsaker, vård och läroverktyg med god variation.

 • Prenumeration: Alltid 299:-
 • Kattpost bjuder på frakten (59:-)
 • Testa kattpost MINI för 150:- 
 • Avsluta prenumeration utan uppsägningstid samma månad
 • Returrätt 30 dagar om du ångrar dig!
 • Du kan inte se vad boxen innehåller i förväg (De lovar en härlig överraskning)

Kattbox av kvalité: Kattpost

Med Kattpost får du varje, varannan, eller var fjärde månad hem en överraskning till din katt men nya produkter varje gång.

Kattposten innehåller godis, leksaker, lyxigt våtfoder och andra tillbehör som är bra för katten och oss kattägare.

Finns även att köpa utan prenumeration. Då kostar en låda 350:- och är samma kattpost som vid prenumeration. 

Varje kattpost är garanterad att innehålla produkter av hög kvalité som uppgår i högre värde än vad boxen kostar!

 • Prenumeration: Alltid 299:-
 • Kattbox bjuder på frakten
 • Testa liten kattbox för 179:- 
 • Utan uppsägningstid
 • Välj bort sånt din katt inte gillar
 • Går inte att köpa en vanlig box utan prenumeration

Kattbox - Ett bra val

Välj att få hem en låda fylld med godis, leksaker och produkter för din katt var, varannan eller var tredje månad.

Kattbox innehåller alltid produkter som uppgår i minst samma värde som du betalar (ofta mer).

Produkterna är allt från roliga leksaker och unika prylar till godis och nyttig kattmat som din misse kommer älska.

Lådan kommer ofta i ett särskilt tema. Exempelvis halloween-tema i oktober med skräckinjagande leksaker eller sommartema i juli fyllt med godbitar! 

Varje kattpost är garanterad att innehålla produkter av hög kvalité som uppgår i högre värde än vad boxen kostar!

Har du både katt och hund finns det boxar specifikt för båda djuren. Här finner du såklart överraskningsbox för katter men vi har även en topplista över de bästa hundboxarna som finns att köpa. Läs topplistan om hundboxar.


Vanliga frågor och svar: Kattboxar


Förhoppningsvis har du nu fått full förståelse över vad som gör en bra kattbox samt vilken box som är bäst för just dig.

Men är det fortfarande något du undrar över?

I den här delen av artikeln listar jag de vanligaste frågorna och besvarar dessa i klarhet. Nedanför artikeln får du dessutom möjlighet att ställa dina egna frågor i kommentarsfältet så kommer jag besvara dem så snart som möjligt.

Vad innehåller en kattbox?

En kattbox innehåller ett urval av högkvalitativa produkter från olika kända tillverkare såsom Trixie, Royal Canin och Hills. Produkterna är allt från kattleksaker, godbitar och snacks till vårdprodukter och läroverktyg för dig och din katt.

Hur kan en kattbox innehålla produkter som överstiger kattboxens kostnad?

Eftersom de företag som skickar ut kattboxarna gör otroligt stora inköp av en och samma produkt som ska skickas ut i varje kattlåda får de ett reducerat paketpris av tillverkaren. Det gör att de kan skicka med fler produkter utan att ta betalat samma pris som du hade behövt betala i butik. Bra för alla helt enkelt!

Hur lång uppsägningstid är det på en kattbox?

Ingen av kattboxarna på listan har någon uppsägningstid. Så länge du säger till innan de har skickat ut boxen (oftast i början av varje månad) så kommer du inte få hem någon låda. En del kattboxar erbjuder möjligheten att binda upp säg på några månader ofta tre, sex eller tolv. Då är det heller ingen uppsägningstid men du har bindningstiden att hålla dig till.

Får jag veta vad boxen innehåller innan jag beställer den?

Generellt sett så är det alltid en överraskning vad din kattbox innehåller. Den kan gå att mejla den specifika kattboxen och fråga vad nästa box innehåller men jag ser inte att det är nödvändigt eftersom alla kattboxer garanterar hög kvalité och produkter som överstiger priset du betalar.

Hur ofta kommer en kattbox?

Vanligtvis kommer kattboxen varje månad. Alltså en månadsprenumeration. Men en del företag erbjuder möjlighet till varannan, var tredje eller till och med var fjärde månad. På så sätt kan du välja precis hur ofta du vill överraska din katt.

Förhoppningsvis har du fått du fråga besvarad. Om det fortfarande är något du undrar över kan du ställa din fråga i kommentarsfältet nedan så ska jag göra mitt bästa för att besvara den så du kan välja rätt kattbox för just din katt.

Tack för att du överraskar din katt med en kattbox - Det kommer vara varmt uppskattat!

Kommentarer

Delta i konversationen - dela dina tankar här 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Följ djursajten.se:


Djursajten
>
Tack för att du läste artikeln: Bästa kattboxen [aret] Överraskningsbox för katter fylld med leksaker