15 juli

Hundbox 2024 Jämför alternativ – Leksaker, godis och bra hundprylar levererat direkt till dörren

0  Kommentarer

Vissa av våra länkar är affiliatelänkar. Ditt köp via dessa stödjer vår produktion av kostnadsfria artiklar. Läs mer om vår recensionsprocess här.

En hundbox är ett utmärkt sätt att skämma bort din hund lite extra. Varje månad får du hem en varierad och kreativ samling av produkter för just din hund.

Det blir allt mer populärt med boxar och prenumerationslådor och i samband med det ökande intresset kommer det även fler typer av boxar!

En bra hundbox ska innehålla produkter av hög kvalité vara prisvärd, erbjuda variation och ge dig möjlighet att själv bestämma när du vill avbryta prenumerationen.

För att underlätta ditt val av hundbox så har jag samlat de populäraste boxarna i en topplista så du kan jämföra dem mot varandra och välja den som passar din vovve bäst.

I artikeln kommer jag även berätta mer om vad som är viktigt att tänka på vid val av en prenumerationsbox för hundar. Du finner punklistan över vad som gör en bra hundbox precis nedan.

Men först: Den bästa hundboxen 2024

Hundbox: Bäst i test - BULLERBOX

(100% nöjd eller pengarna tillbaka)

bullerbox hundlåda
 • 1-2 dagars leverans
 • 5-6 produkter av hög kvalité
 • Avsluta prenumeration utan uppsägningstid
 • Anpassningsbar efter din hund
Bra val av hundbox
hundboxen bullerbox fylld med leksaker, godis och hundtillbehör

Bullerbox har god kundservice och erbjuder dessutom 100 % nöjdhetsgaranti. Är det något du eller din hund inte gillar så finns det en lösning!

Bäst i test 2024: Bullerbox

Bullerbox skickar varje månad ut en låda med hundleksaker och hundgodis i ett särskilt tema som gör paketöppningen roligare för både dig och din bästa vän.

Lådan är prisvärd och kommer alltid med minst 4-6 leksaker och godbitar från pålitliga märken. Det händer även att de skickar med unika bonusprodukter utan extra kostnad som tack för att du prenumererar på dem.

Att säga upp Bullerbox går att göra utan uppsägningstid. Kontaktar du dem så avslutar de prenumerationen redan samma månad och du inte behöver betala mer

 • Från 299:-
 • 100% nöjdhets-garanti om hunden inte gillar leksaken eller godiset
 • Avsluta prenumeration samma månad utan uppsägningstid (innan den 15e) 
 • Leverans direkt till dörren eller ombud om så önskan
 • Kostar lite mer än budget-boxar, men produkterna är av hög kvalité

Köpguide 2024: Välj rätt hundbox


Som jag nämnde i inledning av artikeln kan det vara svårt att välja rätt hundbox. Det finns varianter för hundar som älskar godis, för hundar som älskar leksaker, helt vanliga foderboxar och givetvis de boxar som blandar allt möjligt.

För att du ska kunna välja den box som kommer gör din hund till världens lyckligaste vovven är det därför viktigt att du läser genom och har de nedanstående punkterna i åtanke när du ska välja hundbox senare i artikeln.

 • Bra produkter av hög kvalité

En bra hundbox ska innehålla produkter av hög kvalité från välkända märken.

Väljer du en hundbox som är billig är risken att godiset är onyttigt och ibland kanske inte ens gott för hunden och leksakerna går sönder efter bara några dagars användning.

Välj en hundbox som garanterar produkter från märken som är kända för att tillverka pålitliga produkter av hög kvalité.

Exempelvis bör godis vara spannmålsfritt och leksakerna ska inte medföra någon risk för vovven.

 • Hundboxen ska vara prisvärd

En stor fördel med boxar i allmänhet är att man ofta produkter som är värda mer än vad man betalar för. Det är möjligt eftersom de som erbjuder hundboxen samarbetar med företag och får bra deals på deras produkter som de sedan ger till dig.

Exempelvis garanterar hundboxen Rockybox produkter till ett värde på minst 400:- även fast du bara betalar 249-299:-

En hundbox som ger dig produkter som du själv kan köpa i en djuraffär till ett lägre pris är inte en bra hundbox.

 • Avbryt prenumerationen när du vill

Du förtjänar full kontroll över din prenumeration och ska ha möjlighet att avbryta prenumeration utan uppsägningstid eller bindningstid om så önskas.

De bästa hundboxarna erbjuder just detta eftersom de vet att deras kunder vill fortsätta ha boxen och behöver inte "lura fast dem". 

I beskrivningarna nedan är jag noga med att understryka eventuella bindningstider och uppsägningstider så du kan känna dig trygg i ditt val av hundbox.

 • Variation i hundboxen är viktigt

En hundbox som kommer varje månad måste innehålla nya och varierande produkter, vad är annars poängen?

Får du hem samma eller liknande leksaker kommer hunden inte visa något intresse efter den har tröttnat på den gamla leksaken.

God variation är därför vad som skiljer en bra hundboxen från den bästa hundboxen. En bra lösning är exempelvis hur Bullerbox har gjort. De har ett unikt tema för varje låda som säkerställer unika leksaker och spännande hundgodis i varje box.

Hundbox 2024 Bäst i test

Prenumerationslåda med godis, leksaker och hundtillbehör direkt hem till dörren - Jämför lådor för hunden nedan.

Bästa hundboxen
Hundbox från bullerbox
 • Från 299:-
 • Nytt tema varje månad
 • Hög kvalité och bra produkter
 • Avsluta prenumeration samma månad utan uppsägningstid (innan den 15e) 
 • Kostar lite mer än budget-boxar

Bullerbox: Leksaker och godis

Bullerbox är min favorit när det kommer till hundboxar som erbjuder både leksaker och godis i samma låda.

Det jag gillar mest med Buller Box är att varje månad får du en speciellt sammansatt låda utifrån månadens tema. Ett tema kan vara exempelvis Halloween, Movie Night!, Spa Day eller något annat kreativt och roligt!

På så sätt får du alltid en överraskning och ingen månad är den andra lik. Härlig variation helt enkelt!

I lådan finns både leksaker och godis som håller hög kvalité. Godiset går att anpassa utifrån allergier eller om du vill att din hund ska äta spannmålsfritt.

Oavsett din önskan kommer deras kundtjänst att hjälpa dig. Det är iallafall det intrycket och den upplevelse jag har bemött!

Varje box innehåller: 4-6 leksaker och godbitar av hög kvalité i samma tema. (Ibland lägger de till ytterligare bonusar utan extra kostnad som tack för att du prenumererar) 

hundbox levererad till dörren
 • Från 249:-
 • Första boxen skickas direkt och kommer inom 2-3 dagar
 • Låg pris med högt värde
 • Möjlighet att få box varannan månad istället för varje
 • Ingen bindningstid men 1-2 månaders uppsägningstid

Rockybox: Blandad hundbox

Rockybox är en väldigt ny hundbox som snabbt gjorde sig kända på marknaden tack vare den pålitliga kvalité varje box erbjuder.

Deras slogan är "Life's to short - Spoil your dog". Något jag verkligen håller med om och som betyder att hunden förtjänar att skämmas bort!

Rockybox skickar ut sid hundbox första veckan varje månad förutom den första lådan som kommer hem till dig redan efter 2-3 dagar från din beställning oavsett när på månaden du väljer rockybox.

Deras boxar innehåller en blandning av leksaker, godis, accessoarer och smarta hundprodukter som lämpar sig för just din vovve. 

Hos Rocky ges du möjlighet att testa en box för 299:- eller prenumerera till ett lägre pris!

Varje box innehåller: 6-8 leksaker och godbitar av hög kvalité till ett värde av minst 400:-.

Hundboxen från my dog box går att köpa utan bindningstid för att testa på
 • Från 249:- (Inklusive frakt)
 • Välj mellan varje/varannan månad
 • Går att köpa engångsbox
 • Avsluta samma månad utan bindningstid på löpande boxar
 • Saknar personligt anpassade boxar för hundar med allergier

MyDogBox: Det som hundar gillar

My dog box skickar varje månad ut en hundbox med leksaker, godis, hundprodukter och andra saker som hunden älskar.

Du kan välja att få hem My dog box varje eller varannan månad beroende på hur mycket du vill skämma bort din vovve.

Med My dog box får en prisvärd hundbox eftersom de garanterar ett värde över butikspriset i varje låda. Även fast du betalar från 249:- får du alltid hundprodukter för minst 325:-

Nackdelen med My dog box som jag har upplevt är att deras produkter inte alltid är varierade. Man kan alltså få liknande produkter som föregående månad, inte samma, men liknande.

Varje box innehåller: 5-6 produkter såsom hundgodis, tugg, leksaker och mycket mer. Värdet på varje box är minst 325:- men kan vara upp till 450:-

Hund box skickas varje månad med 5-6 produkter
 • 348:- inklusive frakt
 • Pausa boxen i upp till 3 månader
 • Första boxen från 99:-
 • 5-6 produkter i varje box
 • Dyraste hundboxen

Hundboxen: En pålitlig hundbox

Hundboxen, som den så kreativt heter, skickar varje månad ut en sammansättning av 5-6 produkter av hög kvalité.

Hundboxen är något dyrare än andra boxar och kostar upp emot 100:- mer men kan på så sätt erbjuda mer kostsamma produkter.

jag rekommenderar att du testar hundboxen i någon månad för att sedan avgöra om den passar för just dig och din hund. Det kan nämligen bli ganska kostsamt att beställa hundboxen regelbundet om du inte är säker på att din hund verkligen älskar den.

Varje box innehåller: 5-6 produkter såsom hundgodis, tugg, leksaker och mycket mer. Den kostar lite mer än andra men första boxen får du för endast 99:-

OBS: Leverans av tailbox har upphört - Hundboxen tailbox, med leksaker, godis och tillbehör går inte längre att beställa.

Tailbox finns inte längre att köpa - Välj en annan hundbox
 • Från 249:-
 • Unika och ovanliga produkter
 • Produkter du inte hittar i vanliga butiker
 • Du och din hund blir förvånade
 • Inte för dig som har en hund som älskar mat och godis.

Tailbox: Unika hundprodukter

Tailbox är för dig som vill ha unika produkter som förvånar!

Månadsboxen innehåller huvudsakligen produkter som är svåra eller omöjliga att hitta i vanliga djurbutiker. De kan vara allt ifrån häftiga kläder till hunden eller unika leksaker som är både kreativa och roliga!

Tailbox innehåller till största del leksaker och accessoarer men skickar ibland med hundgodis och annat ätbart som kan vara till nöje för hunden.

Kort och gott är tailbox för dig som vill ha något unikt och vill testa produkter som du sällan stöter på när du handlar åt hunden till vardags.

Varje box innehåller: 4-6 roliga och utvalda produkter, munsbitar eller leksaker till din hund.


Förhoppningsvis har du fått lite mer förståelse av olika hundboxar och kan själv bestämma dig för vilken som är den bästa hundboxen för just dig och din hund.

Har du en katt behöver du inte välja någon av dessa boxar. Det finns specifika kattboxar som vi också har jämfört. De är precis som hundboxarna fast sprängfyllda med prylar som lämpar sig för katter istället för hundar.

Hundboxen och innehållet i lådan

Leksaker, hundgodis, tillbehör och utrustning - Vad kan jag vänta mig av boxen?

En hundbox innehåller en blandning av ett flertal olika produkter som är riktade mot hunden, men vad innehåller en hundbox mer specifikt?

Beroende på vilken hundbox du väljer kommer innehållet att variera. Vissa företag skickar alltid med mycket hundgodis medan andra fyller lådan med leksaker eller praktiskt tillbehör såsom ett koppel, en hållare för bajspåsar eller en godisficka.

Det går inte att se vad boxen kommer att innehålla innan du beställer den men vissa hundboxar erbjuder en kostnadsfri garanti.

Exempelvis kan du få en ny ersättningsprodukt om din hund inte vill äta något godis, om du inte vill mata hunden med en särskild typ av hundgodis eller om någon leksak i boxen inte är intressant. Tänk dock på att det inte gäller alla prenumerationsboxar för hundar. Testvinnaren Bullerbox erbjuder alltid 100 % nöjdhetsgaranti

Godis - Olika typer av hundgodis i hundboxen

I en hundbox finns det ofta hundgodis eller hundmat. Det kan vara allt från klassiska hundgodis i form av leversnittar eller torkad kyckling från företag såsom Trixie eller Buddy till nyttiga alternativ med roliga smaker. Kanske hittar du en ny favoritgodis till din fyrbente vän.

Leksaker - Hundboxar ger dig en variation av leksaker

Hundboxar är oftast fyllda med leksaker som är både unika och roliga. Allt från klassiska pipleksaker till en kastring som flyter i vattnet under sommaren till en gummifisk som tydligt syns i snön. 

De leksaker som skickas med i en hundbox är ofta stimulerande för hundens hjärna eller anpassade för att passa en viss säsong. Exempelvis ett en jultomte i december eller en påskkyckling i april!

Tillbehör till hunden - Underlättar skötseln av hunden

Det finns en uppsjö av olika tillbehör för att underlätta för hundare, men det kan vara svårt att veta vilka som faktiskt är bra. Med en hundbox får du testa olika tillbehör som underlättar i vardagen för dig som hundägare. Exempelvis får du en fästingborttagare under sommaren eller en värmefilt under vintern - Anpassad efter din hund såklart.

Roliga överraskningar - Hundboxar ger liv i vardagen

Hundgodis, leksaker och praktiskt tillbehör är uppskattat i en hundbox men det bästa är de unika överraskningarna som man aldrig skulle tänka på själv. Testa en att beställa hem en hundbox och upplev den roliga stunden tillsammans med din hund.


Vanliga frågor och svar om hundboxar


Som du förstår efter att ha läst artikeln finns det många olika hundboxar och de skiljer sig en hel del. Just därför är det vanligt att det uppstår en hel del frågor. I den här delen av artikeln har jag samlat de vanligaste frågorna från våra läsare och besvarat dessa på ett kort och tydligt sätt så du snabbt kan få din fråga bevarat.

Om du fortfarande funderar över något efter du läst genom de vanliga frågorna kan du ställa din fråga i kommentarsfältet nedan så besvara jag den!

Hur kan hundboxarna ge ut produkter som kostar mer än vad jag betalar för boxen?

Hundboxarna kan ge ut produkter av högre värde än vad du betalar för boxen eftersom gör stora inköp och samarbetar med tillverkarna av hundprodukterna. På så sätt får det bra erbjudanden som inte går att få som privatperson. Det blir alltså en "win-win" eftersom alla tjänar på det. Tillverkaren får en stor beställning. hundboxarna får göra billiga inköp och du får hundprodukter till ett göra värde än vad du betalar för.

Hur lång uppsägningstid är det på en hundbox?

En bra hundbox låter dig säga upp prenumeration utan uppsägningstid. Viktigt är att du säger upp så tidigt som möjligt så de inte hunnit skicka ut boxen redan. Då behöver du betala för den boxen. En del hundboxar har mellan 1-2 månaders uppsägningstid vilket är helt okej men ej att föredra. Det går också att binda upp sig på några månader för ett reducerat pris hos vissa hundboxar.

Hur avslutar jag min prenumeration av hundboxar?

Du avslutar din prenumeration genom att kontakta företaget som skickar ut hundboxen du prenumerera på. Det går ofta att göra på deras hemsida men annars kan du skicka ett mejl till dem där du säger att du vill avsluta din hundbox-prenumeration. Du hittar länkar till flera olika hundboxar i artikeln.

Kan hundar med allergier också få en hundbox?

De allra flesta leverantörerna av hundboxarna erbjuder särskilda boxar för hundar med allergier eller preferenser. Väljer du exempelvis Rockybox eller Bullerbox ges du möjligheten att fylla i allergier eller preferenser på nätet i samband med din beställning.

Finns det olika hundboxar för stora och små hundar?

Eftersom stora och små hundar har olika behov anpassar leverantörerna av hundboxarna din beställning efter din vovve. De bästa hundboxarna ber om information gällande hundens storlek och ras. På så sätt får du en skräddarsydd hundbox som lämpar sig för just din vovve!

När kommer första hundboxen?

Den första hundboxen kommer antingen nästkommande månad eller direkt vid din beställning. Det beror helt på vilken hundbox du väljer. Det står även tydligt när du läser i butiken.

Vad är viktigt att tänka på vid val av hundbox?

Innan du väljer hundbox bör du fundera över fyra avgörande faktorer. Dessa är: Kvalitén på produkterna, värdet på produkterna i jämförelse mot kostnaden, hur stor variation innehållet har från månad till månad och vilka villkor som gäller vid uppsägning. Mer om dessa faktorer finns att läsa i artikeln.

Vilken hundbox är bäst?

Vilken hundbox som är bäst för just dig och din hund varierar och är olika för olika personer. I våra tester blev Bullerbox det bästa valet. Det betyder dock inte att det är det bästa för alla och du bör därför jämföra alla alternativ och välja den som du tror passar just dig och din hund.

Har du några personliga erfarenheter av hundboxarna får du gärna dela med dig av dem i kommentarsfältet nedan så andra läsare på Djursajten kan ta del av ännu fler personliga upplevelser!

Förhoppningsvis har den här köpguiden varit till hjälp och både du och din hund kommer bli nöjda med er nya prenumerationsbox!

Tack för att du ger din vovve vad den förtjänar!

Kommentarer

Delta i konversationen - dela dina tankar här 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Följ djursajten.se:


Djursajten
>
Tack för att du läste artikeln: Hundbox [aret] Jämför alternativ – Leksaker, godis och bra hundprylar levererat direkt till dörren