26 januari

Valppaket 2024 – Startpaket och månadsboxar med leksaker, godis och hundtillbehör för din valp

0  Kommentarer

Vissa av våra länkar är affiliatelänkar. Ditt köp via dessa stödjer vår produktion av kostnadsfria artiklar. Läs mer om vår recensionsprocess här.

När du ska få hem valpen är det mycket att tänka på och då kan ett valppaket hjälpa dig.

Inte minst ska du vara förberedd och träna hunden till att bli rumsren och rasta den efter behov utan du ska även införskaffa den utrustningen som krävs.

Ett valppaket förbereder dig med vad hunden behöver!

Är det den allra första valpen i din familj så funderar du säkert även på vad man behöver till en valp. Vad är det du behöver köpa i förberedelse och vad kan vänta till sen?

Koppel, matskål och hundbajspåsar är självklar utrustning som alla hundar måste ha, men vilka leksaker behöver och vilken hundmat passar just din vovve?

Bäst är att välja ett valppaket med varierande produkter som låter hunden testa olika leksaker för att utveckla hjärnan samt smaka på olika typer av hundfoder och hundsnacks.

Dels för att hitta favoriten men även för att uppmärksamma eventuella allergier i tidig ålder innan det blir ett problem.

Valppaket 2024 - Topplista

valppaket

Valplåda - Taste the Wild

 • Cirkapris: 499:- (värde 788)

Taste the WIld valppaket är en låda fyllt med förnödenheter för hundvalpar. I lådan hittar du reseskål, tandvårdskit, tuggpinnar, hundgodis, spannmålsfri hundmat, en mjuk leksak, en filt och ett paket bajspåsar!

starpaket för valpar med foder och hundgodis

Puppy kit - Smakpaket

 • Cirkapris: 1034:-

Puppy kit är ett valppaket med hundmat och hundgodis för valpar. Din hund får möjlighet att testa olika typer av hälsosamt hundgodis utan spannmål för att hitta sin favorit.

paket för valpar med leksaker av högt värde

Luksushund - Leksakspaket

 • Cirkapris: 749:-

Luksushund erbjuder ett leksakspaket med allt från rep för dragkamp till ringar för apport och aktiveringsleksaker med belöningssystem. En bra grund för att stimulera en aktiv valp.


Köpguide 2024 Hur du väljer rätt valppaket


För att göra det lite enklare för dig som nybliven valpägare finns det flera företag som har satt ihop olika slags startpaket. Då får du ett paket med olika varor samlade på saker som behöver ordnas för valpens ankomst.

I valppaketen brukar det finns riktigt bra saker som den lilla valpen behöver den första tiden och under sin uppväxt till vuxen hund. Vad som ingår i de olika paketen varierar stort men de brukar vara inriktade på valpens storlek har och om det är allra första valpen eller inte.

Det finns också olika inriktningar med endast mat, bara leksaker, tillbehör eller en kombination.

valppaket överraskar hund med leksaker, godis, godbitar, snacks och hundtillbehör
 • Valppaketet går att prenumerera på

Att prenumerera på ett månadspaket kan vara mycket praktiskt. Då får valpen chans att testa lite olika foder och snacks. Är det en box med nya intressanta leksaker passar dessa utmärkt efterhand som hunden växer.

Månadspaket med leksaker är kanske mest intressant med den första valpen. Alla leksaker hinner troligtvis inte gå sönder om de ska ärvas till fler valpar och då kan ett månadspaket bli överflödigt.

 • Leksakerna stimulerar även hjärnan

Valppaket med leksaker är mycket prisvärda att köpa. Paketen är paketerade med noggrant utvalda saker som passar valpar. De har också en bra genomtänkt kombination av varierande typer av olika aktivitetsleksaker och tuggleksaker.

Ofta är det också mycket billigare att köpa dessa saker i färdiga paket än att köpa dem separat. Det här är ett bra sätt att skaffa ett startpaket med roliga saker som sedan kan kompletteras vid behov.

 • Foder och snacks ska vara smakrikt och varierande för att träna hunden

Det finns så många märken och produkter att välja mellan när man som hundägare ska köpa foder och hundsnacks. Att både veta och tänka på vad valpen behöver efterhand den växer kan vara skönt att lämna över åt proffsen.

Färdiga valppaket med foder är noggrant planerade för att tillgodose valpens behov av näringsämnen men även fördelningen mellan protein och fett för rätt energimängd.

Allt hundsnacks består av populära godbitar som doftar och smakar gott och som är uppskattade som belöning när du ska träna valpen.

 • Innehållet i valppaketet ska vara nyttigt och spannmålsfritt

En hel del foder och godbitar är utan spannmål. Det kan vara bra för valpar med känsliga magar eller som visar tecken på allergier.

Produkterna innehåller då ingredienser som lättsmälta och skonsamma för magen samtidigt som de minskar risken för allergireaktioner.

När det är spannmålsfritt är spannmålen ofta ersatta med exempelvis sötpotatis eller andra grönsaker. Något som är betydligt lättare för valpens mage att hantera.


Valppaket 2024 De bästa valpboxarna


I den här delen av artikeln har jag samtal de bästa valppaketen och rangordnat dem i en lista utifrån vilken det paket med högst totalbetyg.

Det jag har kollat extra noga på är punkterna som listades ovan, alltså;

 • Är godiset och maten som finns i valppaketet spannmålsfritt och nyttigt?
 • Är fodret och godbitarna i god smak som valpen kommer att gilla?
 • Vilka leksaker finns med i valppaketet? Är de hög kvalité och kreativa eller tråkiga och generella?
 • Finns det möjlighet att prenumerera på valppaketet med nytt innehåll varje månad för variation?
 • Är valppaketet prisvärt och håller hög kvalité

Valppaketen på listan nedan har alla fått relativt högt betyg på dessa punkter, men de som ligger först i listan sticker ut från mängden och är helt ärligt lite bättre.

Puppy Kit Valppaket - Träna valpens smaklökar

starpaket för valpar med foder och hundgodis

Från Buddy Pet Foods finns valppaketet Puppy Kit som ger din valp en bra start i livet. Paketet innehåller produkter med fina naturliga råvaror med all den näring som valpen behöver.

I kittet finns också 4 olika sorters hundgodis som blir perfekt att ge din valp som belöning med all träning som behövs.

Produkterna från Buddy Pet Foods innehåller alltid färskt kött samt kelp som är bra för tänderna. De är också spannmålsfria vilket kan vara viktigt om du har en valp med allergi eller känslig mage.

Puppy Love – Ett torrfoder som innehåller kalkon och lax som huvudingredienser samt sötpotatis, prebiotika, kelp och Mojave yucca. Fodret har hög mängd protein, sunda fetter och essentiella näringsämnen.

Calming - Ett populärt kosttillskott, Calming från BuddyCare, som innehåller både lugnande och balanserade örter. Detta kosttillskott ska vara en hjälp vid stressiga situationer och ska lindra separationsångest.

Grass Fed Ostrich – Hundgodis som är mjukt och gjort på färsk struts, ärtor och björnbär.

Duckalicious – Ett mjukt hundgodis på färsk anka, ärtor och rosmarin.

Crispy Salmon – Knaprigt godis på färsk lax, äpple, blåbär och ärtor.

Lamb Crunch – Ett knaprigt godis på färskt lamm, äpple, tranbär och ärtor. Lamm är både lättsmält och skonsamt för magen vilket passar perfekt för valpar med känslig mage.

Valppaket med leksaker för aktivering

paket för valpar med leksaker av högt värde

Ett valppaket fyllt med populära leksaker hittar du hos Luksushund. Allt innehåll är ekologiskt och naturligt och ger en perfekt start för valpen.

I valppaketet från Luksushund får din hund;

Petit Valpleksak Balu – Balu är som en knubbig björn som wobblar och rasslar utan att välta när hunden rör den. Inuti finns en skallra som fångar hundens nyfikenhet. Leksaken är tillverkad av slitstark TPE-gummi och är BPA fri.

Petit Valpleksak Lola – En tuggring som är speciellt bra när det kommer nya tänder. En leksak att tugga på är även bra för nervösa eller rädda hundar. Ringen är gjord i slitstark TPE-gummi som är 100% säker och BPA fri.

D&D Home Harper Ball – En slitstark repleksak tillverkad i naturlig bomull. Den här produkten hjälper även till med att hålla hundens tänder och tandkött i gott skick.

Hevea Galaxy – Hundleksak som passar lite större lekfulla valpar. Produkten är gjord av 100% naturgummi som gör den naturligt mjuk och flexibel. Du kan dessutom sätta godbitar i olika hål på leksaken.

Hevea star treat – En aktivitetsleksak som är i 100% naturgummi och formad som en stjärna med hål i mitten med plats för godbitar eller våtfoder. Produkten är också perfekt för valpen som håller på att få tänder.

Petit Valpleksak Milo – En tuggleksak som har tentakler som är rörliga. Tentaklerna består av slitstarkt nylonrep med en gummifinish i slutet. Att tugga på denna leksak är lugnande och hjälper till med att rengöra tänderna. Leksaken i övrigt är tillverkad av BPA fri TPE-gummi.

Bullerbox valppaket - Leksaker, godis och hundmat

valppaket med leksaker, godis och hundtillbehör

Valppaketet på bilden ovan är från temat "Back to the 80's" Varje månad levereras ett paket med ett nytt tema direkt till dörren med roliga leksaker,  smaskiga godbitar,  nyttigt foder och användbar hundutrustning för valpen. Klicka här för att se fler exempel på tidigare paket.

En goodiebox till din valp, full med överraskningar var månad till ett lågt pris! (Från 299:-)

Med en box som egentligen är för hundar i alla åldrar och storlekar, är Bullerbox extra bra för valpen. Boxen skickas hem månadsvis och innehåller en bred variation av många olika leksaker, godbitar och snacks. De innovativa leksaker stimulerar hundens hjärna och hundmaten och godbitarna tränar valpens smaklökar.

Paketet innehåller som sagt läckra snacks och smaskiga godsaker vilket blir perfekt för valpen när den ska tränas. Alla godbitar är dessutom alltid 100 % naturliga, utan spannmål, gluten och konstgjorda tillsatser.

Varför Bullerbox tar första plats beror inte bara på innehållet. Det här är en box som enkelt kan vara med under hundens uppväxt från valp till större hund. När du ansöker om medlemskap fyller du i information om din valp och varje box är därefter anpassad efter hundens storlek.

Som hundägare tecknar du upp dig på en löpande prenumeration för en månadsbox. Den innehåller varje månad 5-6 varierande och spännande saker för din valp. Företaget har också en 100% nöjdhetsgaranti på allt innehåll.

Training Kit - För belöning och träning av smaklökar för valpar

smakpaket valpar

Ett valppaket för att komma igång med foder och träning

Skäm bort din valp lite extra med detta valppaket. Training Kit från Buddy Pet Foods. Ett perfekt kit att ha tillhands vid träning för att belöna din valp med smaskiga godbitar. Paketet innehåller 4 olika sorters hundsnacks och 2 sorters våtfoder.

Allt är mycket smakrikt och tillverkat med 100% naturliga ingredienser som är fritt från tillsatser, spannmål, gluten och GMO.

I valppaketet får du följande godbitar;

Yummy Beef - Ett helfoder som är både smakrikt och väldoftande för kräsna hundar. Det innehåller färskt nötkött och är rikt på protein, fettsyror, mineraler och vitaminer. Bland innehållet finns även sötpotatis, svarta vinbär, yucca och linfröolja som täcker valpens näringsbehov.

Juicy Turkey – Ett välsmakande våtfoder som även detta passar för kräsna valpar. Detta helfoder innehåller färsk kalkon, sötpotatis, nypon och spirulina.

Grass Fed Ostrich – Ett hundgodis som är mjukt och gjort på färsk struts, ärtor och björnbär.

Duckalicious – Hundgodis som är mjukt och gjort på färsk anka, ärtor och rosmarin.

Crispy Salmon - Ett godis som är knaprigt och tillverkat på färsk lax, ärtor, äpple och blåbär.

Lamb Crunch - Knaprigt hundgodis gjort på färskt lamm, ärtor, äpple och tranbär. Perfekt för valpar med känslig mage då lamm är lättsmält och skonsamt för magen.

Purina Valppaket med Hundtillbehör och nyttigt hundfoder

valppaket med allt som behövs för en ny hundvalp i familjen

Valppaket innehåller Purina Pro Plan och ett komplett helfoder på kyckling från Dog OptiStart.

Fodret är högkvalitativt och tillverkat på kyckling och ris anpassat för små valpar upp till 11 månaders ålder. Hundmaten ger höga nivåer av näringsämnen och har hög smaklighet för att passa även kräsna hundar. Ingredienserna är noggrant utvalda och ångkokta för att ge förstklassig smak.

Valppaket Purina Pro Plan består av en bärväska med en filt och annan viktig information om valpar och hundar.

Det här paketet är bra att välja för när du ska hämta hem din valp.

Vanliga frågor och svar om valppaket

Vad brukar ingå i ett valppaket?

Det varierar väldigt mycket där en del paket har foder och hundsnacks medan andra är mer inriktade på leksaker och tillbehör. Sedan finns det också några valppaket med blandat innehåll som fungerar mer som startpaket.

Vad är fördelarna med att beställa valppaket?

Det kan vara ganska skönt som nybliven valpägare att slippa lägga tid på att fundera över vilket foder, godis och leksaker som är bäst att köpa. Allt är redan förberett och du har säkert mycket annat att tänka på för vad som är bra för valpen.

Är det prisvärt med ett valppaket?

Ett valppaket är nästan alltid prisvärt eftersom tillverkarna kan hålla lägre priser på ett paket än enskilda produkter. Det gör att du får mer för pengarna än vad du hade fått om du köper produkterna separat.

Kan jag få ett gratis valppaket?

Det finns gratis valppaket men de delas endast ut till uppfödare och kennlar. Som privat hundägare kan man i dagsläget inte få ett gratis valppaket.

Kommentarer

Delta i konversationen - dela dina tankar här 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Följ djursajten.se:


Djursajten
>
Tack för att du läste artikeln: Valppaket [aret] – Startpaket och månadsboxar med leksaker, godis och hundtillbehör för din valp