1 december

Julklappar till hunden 2023 – Paket du inte kommer på själv – Hundkalender, tuggben, leksaker, hundgodis och mycket mer

0  Kommentarer

Vissa av våra länkar är affiliatelänkar. Ditt köp via dessa stödjer vår produktion av kostnadsfria artiklar. Läs mer om vår recensionsprocess här.

Julen närmar sig med stormsteg och snart är det dags att njuta av den goda maten, det härliga sällskapet och framför allt, presenterna!

De flesta ger gåvor till sina närmsta, andra till sina bekanta och vissa skänker en slant till välgörenhet. Oavsett vad så är det vanligt att en av de viktigaste familjemedlemmarna bli bortglömda. Nämligen hunden!

Lyckligtvis har du klickat in dig här för att undvika just detta misstag. Givetvis ska din bästa vän få en julklapp precis som alla andra. Vidare i artikeln finner en lista på roliga och kreativa lösningar på julklappar för hundar.

Min förhoppning är att inte vara lika tråkig och långrandig som de flesta andra julklappstipsen man kan hitta på nätet där ett koppel, fästingmedel hund eller någon tråkig hundklädsel täcker majoriteten av listan.

Bästa julklapparna för hundar 2023

Julklapp #1 Hundkalender med hundgodis

röd julkalender med godis till hund

Låt din vovve uppleva den maximala julkänslan med en egen adventskalender. låt din bästa vän få sig en smarrig munsbit varje dag i december fram till och med julafton.

Julkalendern har 24 lyckor, I varje lucka finns en smaskig godisbit för din hund som dessutom är nyttig. Belöningsbitarna består av kyckling, anka, lamm och kalkon vilket nästan alla hundar kommer att älska.

För omkring 100 kronor kan du rädda din hund från den jobbiga mörkret under december med en tidig julklapp 

Klicka hem adventskalendern idag och börja öppna tillsammans. Helt klart en perfekt julklapp!

Julklapp #2 Tennisbollar i jultema

En fantastiskt julklapp till din vovve skulle vara att överraska den med några roliga tennisbollar i jultema. Ett prisvärt storpack i jultema för hunden som älskar tennisbollar.

Har du skippat en klapp i många år tidigare kanske det är dags att slå till ordentligt nu?

Tänk bara på att inte låta din hund ligga och tugga allt för länge på en och samma tennisboll då det kan orsaka problem med tänderna. Detta gäller alla tennisbollar.

Julklapp #3 Personlig hundmatskål som julklapp

Har jag rätt om jag påstår att din vovve har ätit hur samma tråkiga skål under varje dag så länge ni kan minnas? Ja, jag trodde väl det. Dags för en uppgradering! Köp en julklapp till din hund i form av en personlig hundmatskål.

Du kan välja själv hur den ska se ut med både bilder och text för att få den så personlig som möjligt. Själva skålen är tillverkade i 100% vit keramik vilket gör den tung för bra stabilitet. Trots kvalitén kostar skålen endast omkring 200 kronor.

Skålen är har sex och en halv centimeter höga kanter med en diameter på 15,5 centimeter. Detta gör att den passar utmärkt för de flesta hundarna. Små som stora!

Julklapp #4 Tuggben i polkagris-tema (Kalkon)

tuggben till julafton för hunden

Ett tuggben är en vanlig julklapp, men det vit- och rödrandiga tuggbenet är utmärkta för att ge den maximala julkänslan för dig och din hund. Medans du äter på polkagris-käppar kan du låta vovven äta en som faller din hund bättre i smaken.

Benet kostar endast 129 kronor och smakar kalkon med lite sötma från tranbär. Hela benet är 45cm långt och kommer räcka under hela julfirandet!

När julen närmar sig är det hårt tryck på dessa tuggben. Skulle de vara slut kan du välja en annan typ av hundgodis som julklapp till din hund.

Här finner du ett bra alternativ (som dessutom är lite billigare).

Julklapp #5 Inslagningspapper med hund- och jultema: Perfekt för valpar på julafton

Det kanske inte är direkt julklapp men med detta charmiga inslagningspapper kan du överraska antingen din vovve eller någon hundälskar du känner.

Motivet är en hund av rasen mops med en gullig tomteluva. 

Det kan till och med vara så att det räcker att du slå in en tom låda med lite hundgodis och använder dig av detta papper för att ha hittat på en rolig julklapp åt din vovve.

Särskilt

Julklapp #6 Personlig namnbricka till hund - En personlig julklapp

Det är alltid roligt med personliga julklappar. Nu kan du skaffa en bricka till hundens halsband med ett en personlig gnista. Skriv dit hunden namn eller något annat du tycker passar och ge den som en present till din bästa vän.

Du kan välja mellan en rund bricka eller en i form av ett charmigt hundben. Du kan till och med välja en bild på brickan också som du enkelt kan designa på butikens hemsida. 

Du fäster brickan på hundens favorithalsband. Du nyper enkelt ihop metallringen som följer med och säkerställer att brickan kommer att sitta kvar. För under 100 kronor kan du beställa hem denna julklapp idag.

Julklapp #7 Refläxväst till hund - Tråkig med nödvändig julklapp

Okej, förlåt! I början av listan lovade jag att inte ha med tråkiga klappar till hunden. Detta är ett undantag. En reflexväst är perfekt som julklapp då det är kring jul det är som mörkast. 

I den djupa vintermörkret är det näst intill omöjligt att se en hund som springer runt utan en reflexväst eller hundlampa. Genom att investera i denna julklappen kommer du kunna känna dig lugn och din vovve vara säker under era härliga julpromenader.

Priset landar mellan 299 och 449 kronor beroende på vilken storlek du väljer.

Julklapp #8 Slowfeeder för hund - Om din vän är glupsk

Det är vanligt förekommande att hundar slukar i sig maten innan du hunnit blinka. Detta är vara ohälsosamt och ökar dessutom risken för problem med matsmältningen eller risken att sätta i halsen.

Med en "Slow feeder" eller "Fun feeder"som det också kallas kan du få hunden att äta långsammare. Det betyder alltså långsam eller rolig matskål och är verkligen just det.

Matskålen är utformad som en "labyrint" vilket gör att hunden inte kan sluka i sig maten i ett nafs utan måste jobba lite för den och tänka efter. Perfekt under juletid när man brukar äta lite mer än vanligt ;).

Julklapp #9 Rolig hundtröja som julklapp

Skaffa denna härliga hundtröja till din vovve. En bekväm och klassisk hundtröja så din vovve kan vara med och sprida julkänslan i hela huset.

Tröjan är stickan i grå färg men roligt jultema och texten "HO-HO-HO" såsom tomten brukar låta. Tröjan är mycket billig och kostar endast 89-145 kronor beroende på hur stor din hund är.

Tröjan är tillverkad i 100 % elastiskt akryl vilket gör den bekväm att bära utan att vara för trång även om storleken skull vara lite opassande. Det går även att tvätta tröjan i maskin så den kan användas varje jul som kommer!

Julklapp #10 Hundleksaker som julklapp

Hundar älskar att tugga, leka och busa! Ge din vovve en ny leksak i julklapp då de gamla börjar bli ointressant och tråkiga. Allt från ett roligt aktiveringsspel till härliga tuggleksaker kan vara aktuellt.

Slå in paketet och lägg det under granen, låt sedan din hund öppna det (kanske med lite hjälp från dig) och starta sedan julafton-morgonen med lite bus. Din vovve kommer garantera älska det och få sin bästa julafton någonsin!

Andra bra leksaker för hundar är de som Nina Ottosson tillverkar. Hennes leksaker utmanar hunden och tvingar den att använda hjärnan för att lyckas med utmaningen.

Julklapp #11 Nytt koppel och en rejäl promenad

Sannolikt är att din hund har haft samma koppel i flera år nu. Det är dags för något nytt! Välj en härlig modell och slå in den som julklapp.

Sedan kan ni gå på en rejäl promenad på julafton efter ni har öppnat paketet så din vovve håller sig lugn under hela julaftons-kvällen

Det är alltid klokt att rasta hunden rejält innan julafton-middagen så du slipper avbryta tiden med din familj. Välj en färg som du gillar och din hund passar i eller kanske ett koppel med någon särskild funktion såsom elastiskt eller anti-drag.

En julklapp som inte är den roligaste - Men en julklapp som är nödvändig.

Julklapp #12 Kärlek - Den bästa och billigaste hundjulklappen

Det kanske låter töntigt men så är det verkligen. Hundar är inte ett djur som är beroende eller känner ett "vill-ha-behov" efter materiella ting som vi människor kan göra. Det viktigaste en hund vill ha är gott om kärlek och närhet.

Gosa lite extra med din hund under juletiden och gå på en promenad som är lite längre än vanligt. Det är faktiskt din bästa vän det handlar om. Med extra kärlek och någon av dessa klappar från listan kommer din hund uppleva sin bästa jul någonsin.

Kärlek är dessutom en utmärkt julklapp för övriga djur med. Djur älskar kärlek.

Kommentarer

Delta i konversationen - dela dina tankar här 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Följ djursajten.se:

Vad vill du läsa mer om?


Inlägget är av typen:


Senaste inläggen på Djursajten.se

Det här kanske också intresserar dig...

Djursajten
>
Tack för att du läste artikeln: Julklappar till hunden [aret] – Paket du inte kommer på själv – Hundkalender, tuggben, leksaker, hundgodis och mycket mer