10 augusti

Kreativa julklappar till hunden 2021 – Din bästa vän förtjänar en present

0  Kommentarer

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för granngården, dogman, smartphoto, petster, och zooplus

Julen närmar sig med stormsteg och snart är det dags att njuta av den goda maten, det härliga sällskapet och framför allt, presenterna! De flesta ger gåvor till sina närmsta, andra till sina bekanta och vissa skänker en slant till välgörenhet. Oavsett vad så är det vanligt att en av de viktigaste familjemedlemmarna bli bortglömda. Nämligen hunden!

Lyckligtvis har du klickat in dig här för att undvika just detta misstag. Givetvis ska din bästa vän få en julklapp precis som alla andra. Nedför kommer du finna en lista på rolig och kreativa lösningar på julklappar för hundar.

Min förhoppning är att inte vara lika tråkig och långrandig som de flesta andra julklappstipsen man kan hitta på nätet där ett koppel eller någon tråkig hundklädsel täcker majoriteten av listan.

#1 Julkalender med smarriga munsbitar

Låt din vovve uppleva den maximala julkänslan med en egen adventskalender. låt din bästa vän få sig en smarrig munsbit varje dag i december fram till och med julafton.

I varje lucka finns en smaskig godisbit för din hund. belöningsbitarna består av kyckling och fisk vilket nästan alla hundar kommer att älska.

För under 100 kronor kan du rädda din hund från den jobbiga mörkret under december. Klicka hem adventskalendern idag och börja öppna tillsammans.

#2 Hund-ra tennisbollar

Skämt åsido. Det är sen gammalt att hundar är som tokiga i tennisbollar, ja alla bollar till och med! En fantastiskt gåva till din vovve skulle vara att överraska den med ett helt hav av bollar! Du kan klicka hem denna "mega-låda" med tennisbollar. Den innehåller hela 96 stycken och kommer garanterat göra din hund helt överlycklig.

Det kan verka dyrt och lite galet men kostnaden landar endast på just över tusenlappen. Har du skippat en klapp i många år tidigare kanske det är dags att slå till ordentligt nu?

Tänk bara på att inte låta din hund ligga och tugga allt för länge på en och samma tennisboll då det kan orsaka problem med tänderna. Detta gäller alla tennisbollar.

#3 Personlig hundmatskål som julklapp

Har jag rätt om jag påstår att din vovve har ätit hur samma tråkiga skål under varje dag så länge ni kan minnas? Ja, jag trodde väl det. Dags för en uppgradering! Köp en julklapp till din hund i form av en personlig hundmatskål.

Du kan välja själv hur den ska se ut med både bilder och text för att få den så personlig som möjligt. Själva skålen är tillverkade i 100% vit keramik vilket gör den tung för bra stabilitet. Trots kvalitén kostar skålen endast omkring 200 kronor.

Skålen är har sex och en halv centimeter höga kanter med en diameter på 15,5 centimeter. Detta gör att den passar utmärkt för de flesta hundarna. Små som stora!

#4 Smarrigt tuggben i jultema

Dessa vit- och rödrandiga tuggben är utmärkta för att ge den maximala julkänslan för dig och din hund. Medans du smaskar på polkagris-käppar kan du låta vovven äta en som faller din hund bättre i smaken.

I förpackningen finns det 500 gram tuggben för endast 89 kronor. Det är flera mindre ben som gör att du enkelt kan portionera ut rimliga mängder för din vovve och ge julkänsla över många dagar.

#5 Inslagningspapper med hund- och jultema

Med detta charmiga inslagningspapper kan du överraska antingen din vovve eller någon hundälskar du känner. Motivet är en hund av rasen mops med en gullig tomteluva. 

Det kan till och med vara så att det räcker att du slå in en tom låda med lite hundgodis och använder dig av detta papper för att ha hittat på en rolig och finurlig julklapp åt din vovve.

#6 Personlig namnbricka till hundhalsbandet

Det är alltid roligt med personliga prylar. Nu kan du skaffa en bricka till hundens halsband med ett en personlig gnista. Skriv dit hunden namn eller något annat du tycker passar och ge den som en present till din bästa vän.

Du kan välja mellan en rund bricka eller en i form av ett charmigt hundben. Du kan till och med välja en bild på brickan också som du enkelt kan designa på butikens hemsida. 

Du fäster brickan på hundens favorithalsband. Du nyper enkelt ihop metallringen som följer med och säkerställer att brickan kommer att sitta kvar. För under 100 kronor kan du beställa hem denna julklapp idag.

#7 Refläxväst till hund - Tråkig med nödvändig julklapp

Okej, förlåt! I början av listan lovade jag att inte ha med tråkiga klappar till hunden. Detta är ett undantag. En reflexväst är perfekt som julklapp då det är kring jul det är som mörkast. 

I den djupa vintermörkret är det näst intill omöjligt att se en hund som springer runt utan en reflexväst. Genom att investera i denna julklappen kommer du kunna känna dig lugn och din vovve vara säker under era härliga julpromenader.

Priset landar mellan 299 och 449 kronor beroende på vilken storlek du väljer.

#7 Slowfeeder för hund - Om din vän är glupsk

Det är vanligt förekommande att hundar slukar i sig maten innan du hunnit blinka. Detta är vara ohälsosamt och ökar dessutom risken för problem med matsmältningen eller risken att sätta i halsen.

Med en "Slow feeder" eller "Fun feeder"som det också kallas kan du få hunden att äta långsammare. Det betyder alltså långsam eller rolig matskål och är verkligen just det.

Matskålen är utformad som en "labyrint" vilket gör att hunden inte kan sluka i sig maten i ett nafs utan måste jobba lite för den och tänka efter. Perfekt under juletid när man brukar äta lite mer än vanligt ;).

#8 Rolig hundtröja som julklapp

Skaffa denna härliga hundtröja till din vovve. En bekväm och klassisk hundtröja så din vovve kan vara med och sprida julkänslan i hela huset.

Tröjan är stickan i grå färg men roligt jultema och texten "HO-HO-HO" såsom tomten brukar låta. Tröjan är mycket billig och kostar endast 89-145 kronor beroende på hur stor din hund är.

Tröjan är tillverkad i 100 % elastiskt akryl vilket gör den bekväm att bära utan att vara för trång även om storleken skull vara lite opassande. Det går även att tvätta tröjan i maskin så den kan användas varje jul som kommer!

#9 Hundleksaker som julklapp

Hundar älskar att tugga, leka och busa! Ge din vovve en ny leksak i julklapp då de gamla börjar bli ointressant och tråkiga. Allt från ett roligt aktiveringsspel till härliga tuggleksaker kan vara aktuellt.

Slå in paketet och lägg det under granen, låt sedan din hund öppna det (kanske med lite hjälp från dig) och starta sedan julafton-morgonen med lite bus. Din vovve kommer garantera älska det och få sin bästa julafton någonsin!

#10 Nytt koppel och en rejäl promenad

Sannolikt är att din hund har haft samma koppel i flera år nu. Det är dags för något nytt! Välj en härlig modell och slå in den. Sedan kan ni gå på en rejäl promenad på julafton efter ni har öppnat paketet så din vovve håller sig lugn under hela kvällen.

Det är alltid klokt att rasta hunden rejält innan julafton-middagen så du slipper avbryta tiden med din familj. Välj en färg som du gillar och din hund passar i eller kanske ett koppel med någon särskild funktion såsom elastiskt eller anti-drag.

#11 Kärlek - Den bästa och billigaste hundjulklappen

Det kanske låter töntigt men så är det verkligen. Hundar är inte ett djur som är beroende eller känner ett "vill-ha-behov" efter materiella ting som vi människor kan göra. Det viktigaste en hund vill ha är gott om kärlek och närhet.

Gosa lite extra med din hund under juletiden och gå på en promenad som är lite längre än vanligt. Det är faktiskt din bästa vän det handlar om. Med extra kärlek och någon av dessa klappar från listan kommer din hund uppleva sin bästa jul någonsin.

Kommentarer

Delta i konversationen - dela dina tankar här 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Inlägget är av typen:


Liknande läsning

Japanska hundraser – Djursajtens topplista med 13 raser

Hur beter sig en understimulerad hund?

Djursajten
>