8 juni

Present till hundägare 2024 – Roliga gåvor till hundälskare

0  Kommentarer

Inlägget innehåller annonslänkar

Att köpa presenter kan vara svårt men med rätt gåva blir det alltid en rolig tillställning. Jag ska hjälpa dig hitta den perfekta presenten till hundägare och hundälskare.

En bra present är ofta en oväntad present. Det roligaste är därför något nytänkande och kreativt. Visst, du kan ge hundägaren ett koppel i personens favoritfärg,

Men hur roligt och uppskattat är det egentligen?

Nedan ser du 8 presenter som är perfekta för hundägare och hundälskare. Jag själv gav presenten på plats #7 till min kompis som var en ny hundägare. Hon blev fantastiskt glad!

Presenter till hundägare och hundälskare

Presenterna på den här listan är riktade till ägaren i första hand och inte specifikt till hunden. För roliga och unika presenter till en hund som fyller år eller ska fira jul finner du inspiration i vår topplista över presenter till hunden.

#1 Hunddräkt för hundägaren på maskerad

En perfekt present för hundälskaren som gillar att klä ut sig, gå på maskerad eller fira halloween. Dräkten är en oväntad present som garanterar ett skratt och en glas hundägare.

#2 Jättestor gosedjur hund - Perfekt för hundälskare

En gigantiskt, supermysik hund att kramas med är något många drömmer om. Nu kan din vän eller familjemedlem få ett gosedjur som är extra stort och mysigt.

Det finns flera olika typer av gosedjur att välja mellan, allt ifrån små till stora och av olika raser. Vill köpa den på bilden ovan klickar du på den orangea knappen nedan. Vill du istället se andra gosedjur för hundar kan du se Djursajtens topplista av gosedjur i hundtema, här.

#3 Kudde med hundmotiv - För hundägare och hunden

Har du en vän eller bekant som är hundägare och älskar hundar kommer personen med säkerhet kolla med om citatet "life is just better when i'm with my dog" som det står på kudden ovan.

Kudden passar perfekt i hundägarens soffa men går också att använda som säng åt de flesta vovvar. Kudden är imponerande 120x75cm och har ett avtagbart yttre överdrag som gör rengöring och tvätt i maskin busenkel!

#4 Hundöl - Ta en kall, med hunden

En hundöl är en unik och rolig present som många inte ens har hört talas om. Med denna kommer personen tycka att du är både rolig och påhittig.

Hundölen är såklart alkoholfri och smaksatt med sånt hundar älskar såsom kyckling och annat protein. Ett perfekt sätt att låta en hundägare ta ett glas med sin bästa vän. (eller näst bästa iallafall, du kommer vara den bästa vännen efter någon av dessa presenter!)

#5 Hundhalsband med eget motiv

Ett hundhalsband i sin enkelhet är en tråkig present men det ett personligt tryck blir det direkt mycket roligare och kreativare.

Du kan själv välja vad som ska stå på halsbandets platta. Du kan skriva allt ifrån ett gulligt smeknamn till hunden till hunden faktiska namn. Låt kreativiteten flöda!

#6 Hundskål med eget motiv

En hundskål med bilder och egna motiv är en fantastiskt present till hundägare och hundälskare. Placera ut dina favoritbilder på dig tillsammans med din vän och dennes hund!

Du kan till och med välja att ha flera olika bilder!

#7 Byggsats hund - Hundägaren kan bygga en egen vovve

Med en byggsats i hundtema kan även pälsallergikern skaffa sig en vovve. Med denna roliga idé till present kommer du med säkerhet imponera på dina hundälskande bekante.

Byggsatsen är enkel att bygga för en nybörjare men ändå utmanande för den som är kunnig med lego eller vana med andra byggsatser. Jag gav själv min vän en byggsats av den bruna rasen, Cockerpoo. Hon blev full av skratt till sin förvånad men samtidigt jätteglad.

#8  Uppblåsbar luftmadrass i hundtema

En uppblåsbar luftmadrass som ser ut som en hund kommer garantera få personen som du ger presenten till att både börja skratta och krama om dig.

Oavsett vilket ras din vän har som favorit kommer denna fantastiskt söta madrass vara en utmärkt present.

Kort och gott är det en ultimata presenten att ge till hundälskare på vår och sommar.

Kommentarer

Delta i konversationen - dela dina tankar här 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Djursajten
>
Tack för att du läste artikeln: Present till hundägare [aret] – Roliga gåvor till hundälskare